BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A VT-SOFT fejlesztése jó megoldás a Gazdasági Minisztérium GVOP 2004-4.1.2 pályázatához

Az Üzleti partnerek közötti e-kapcsolat fejlesztése témakörben kiírt GVOP 2004-4.1.2 "C" pályázati célnak (hazai kis és középvállalatok egymásközti és/vagy a nagyvállalatokkal folytatott rendszeres kereskedelmi tevékenységének elektronikus megoldására szolgáló rendszerek fejlesztése) teljes mértékben megfelelő szoftvert dolgozott ki a VT-SOFT Kft.

A költséghatékony EDI alapú szoftver olyan automatikus rendszer, amin keresztül a cégek üzleti partnereikkel a nemzetközi szabványok szerint automatikusan bonyolíthatják forgalmukat és annak adminisztrációját.

Egyre több európai iparvállalat várja el, hogy szállítói és vevői elektronikusan kommunikáljanak vele, így az EDI szabványokhoz való illeszkedés rövidesen nélkülözhetetlen feltétele lesz a komplex beszállítói láncokhoz való kapcsolódásnak. A rendszer használatával lerövidül az EDI partnerek közötti beszerzési, értékesítési folyamat, és kizárható az emberi mulasztásokból fakadó hibák nagy része. A megoldás különösen előnyös lehet nagy tételszámú, gyakran ismétlődő rendeléseknél.

A VT-SOFT szoftvermoduljával elsőként júliusban a szolnoki Hegedűs Csőszerelvény Kft. kezdett dolgozni. Az épületgépészeti anyagok kereskedelmével foglalkozó cég NAVISION vállalatirányítási rendszerét kapcsolja össze ily módon a német Viega GmbH SAP rendszerével.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.