BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Közbeszerzési hírek

Autópálya-informatika

A Sagem Magyarország Elektronikai Kft. nyerte az Állami Autópálya Kezelő Rt. által az M7-es közel 94 kilométeres szakaszán üzemi célú komplex autópálya-informatikai rendszer kiépítésére indított tárgyalásos eljárást. A felhívásra öt jelentkező volt: a nyertesen kívül az Alcatel Contracting GmbH, a Getronics Magyarország Kft., a Siemens Rt. és a Vegyépszer Rt. Közülük tárgyalásos szakaszba hármat - Alcatel Contracting GmbH, Sagem Magyarország Elektronikai Kft., Siemens Rt. - hívtak meg. A kiépítés magában foglalja az üzemi hírközlési rendszer építési munkálatait, az SDH gerinchálózatot, a videoalrendszert, a segélykérő alrendszert, az APM központi számítástechnikai alrendszert, a telekommunikációs alrendszert, a meteorológiai és forgalomszámláló alrendszert, valamint a kapcsolódó létesítmények építőipari és informatikai kiépítését. A nyertes feladata az üzemi hírközlő rendszer kivitelezési terveinek elkészítése, és a szükséges szakhatósági és közműengedélyek beszerzése is. A nyertes ajánlat szerint az egy összegű fővállalkozói díj 1,38 milliárd forint+áfa, a felszerelésre kerülő kábelek vételára 25 millió forint+áfa. (Közbeszerzési Értesítő-VG)

Számítástechnikai beszerzések

A Gervay Mihály Postai és Gazdasági Szakközépiskola egyszerű eljárást indított számítástechnikai termékek, így többek között 38 asztali számítógép, 30 monitor, három noteszgép, különböző szoftverek, kellékanyagok, flopik, írható CD-k, illetve DVD-k, fényes lézerfotópapír és egyebek beszerzésére. (Közbeszerzési Értesítő-VG)

Digitális telefonközpont

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyílt eljárásban kér ajánlatot digitális telefonalközpont szállítására és telepítésére. A teljesítés helyei: Edelény, Kazincbarcika, Ózd, Tiszaújváros, Sátoraljaújhely és Mezőkövesd. (Közbeszerzési Értesítő-VG)

Szoftverfejlesztés, -módosítás

Az ANT Kft. nyerte a Közlekedési Főfelügyelet szoftverfejlesztésre, illetve -módosításra és integrálására indított közbeszerzését. Az eljárásra egy ajánlat érkezett. Az ellenszolgáltatás értéke 98 millió forint. Az ennek tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozók: Novell PSH Kft., Régens Informatikai Rt., Biztonságkutató Mérnöki Iroda Bt., iMind dev. Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft., Inteltravel Oktatási, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (Közbeszerzési Értesítő-VG)

Parkolásijegy-kiadó automata

A Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. nyílt pályázatot írt ki a csipkártyával és készpénzzel működő 56 parkolási jegykiadó automata és a központi felügyeleti rendszer szállítására, üzembe helyezésére, betanítására és egyéves karbantartására (féléves időközönkénti átvizsgálással). A szerződés időtartama 12 hónap. (Közbeszerzési Értesítő-VG)

Adatfeldolgozás

A HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Rt. nyerte a HM Beszerzési és Biztonsági Beruházási Hivatalnak a NATO Kodifikációs Rendszerrel kompatibilis termékkodifikációs adatfeldolgozását. A nyílt közbeszerzésre egy ajánlat érkezett, az ellenszolgáltatás bruttó

231 868 003 forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)

Egészségügyi rendszer

Az International System House Kft. (ISH Kft.) nyerte a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum közbeszerzését. A feladat a kiíró területén jelenleg működő egészségügyi informatikai rendszer karbantartása, követése, szükséges továbbfejlesztése, valamint a rendszer helyszíni működtetése, üzemeltetése a dokumentációban meghatározottak szerint. Másrészt az ajánlatkérő gazdasági főigazgatóságán és a három önálló egységként működő területén az intézmények finanszírozási céljára alkalmas és annak megfelelő egységes, integrált ügyviteli rendszer megtervezése, kialakítása, testreszabása, bevezetése, oktatása, támogatása és részvétel az ezzel kapcsolatos folyamatok megszervezésében, szabályozásában, valamint a rendszer működéséhez szükséges szoftver, hardver és hálózati eszközök szállítása. Az így kialakult rendszer futamidő alatti szükséges továbbfejlesztése a dokumentációban meghatározottak szerint. A rendszer helyszíni működtetése, üzemeltetése a dokumentációban meghatározottak szerint. Az ellenszolgáltatás összege: 4 066 610 832 forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.