BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nemzetközi recept, hazai ízlés szerint

A Volán Elektronika új résztvevő az SAP tihanyi konferenciáján, hisz a hazai vállalatirányítási piac két vezető vállalata mostanáig komoly versenytársként tekintett egymásra. A közelmúltban aláírt együttműködési megállapodás értelmében azonban a Volán Elektronika az általa fejlesztett LIBRA erősségeit az SAP Business One megoldással egészíti ki.

Tihanyban mutatkozik be az SAP kis- és közepes vállalkozások számára kínált megoldása, az SAP Business One. Az elsősorban a nagyvállalati szektorban jelen lévő vállalat elsőként nem véletlenül a Volán Elektronikával kötött együttműködést az SBO értékesítésére: a fennállásának 45. évfordulóját ünneplő Volán Elektronika a legnagyobb hazai üzleti megoldás szállító (IDC Hungary, 2004), a kis- és közepes vállalkozások területén pedig páratlan értékesítési és támogatási tapasztalatokkal rendelkezik. Az SAP és a Volán Elektronika szándéka, hogy hosszú távú stratégiai partneri viszony kialakításával erősítse pozícióit ebben a dinamikusan fejlődő szegmensben, a nagyvállalati termékek terén azonban a két cég továbbra is konkurál.

A Volán Elektronikánál az SAP Business One megoldás értékesítése nem egyszerű portfólióbővítés. Az SAP legfrissebb termékét saját fejlesztésű kkv-s megoldásukkal, a LIBRA3S moduljaival egészítik ki, hogy a hazai kis- és közepes vállalkozások igényeinek és szokásainak maradéktalanul meg tudjanak felelni. A 18 éve debütált és azóta folyamatosan, a vevői igényeknek megfelelően fejlesztett LIBRA termékcsalád legfrissebb tagja, a LIBRA3S hatékony kiegészítője az SAP Business One megoldásnak, mert használójának a modern folyamatszemlélet alkalmazása mellett nem kell lemondania a magyar gyakorlatnak megfelelő, jól megszokott és bevált könyvelési funkciókról sem. Faur Kálmán, a Volán Elektronika Rt. elnök-vezérigazgatója a megállapodásról és a közös megoldásról így nyilatkozott: "Az SAP-val kötött megállapodásunk lehetővé teszi, hogy az SAP Business One-t termékportfóliónkba illesztve akár olyan vegyes rendszert dolgozzunk ki, amely az SBO folyamatirányítási szemléletét ötvözi a LIBRA által közel két évtizede nyújtott - a szigorú hazai követelményeknek megfelelő - erős pénzügyi kontrollal és folyamatos, vevőorientált, egyedi fejlesztésekkel, végfelhasználói támogatással". (X)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.