BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Díj az év netes kereskedőjének

Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ), az Inter-Európa Bank és a Kirowski Rt. közösen hívta életre az Év internetes kereskedője díjat, amelyet minden évben az az internetes kereskedő vállalkozás kap, amely a vásárlók internetes szavazása, illetve a szakmai zsűri döntése alapján a legtöbbet tette a hazai e-kereskedelem területén, és zsűri véleménye alapján a legjobbnak bizonyul.

A díj odaítélését megelőzi egy internetes közönségszavazás, a kiválasztás pedig ezt követően üzleti, pénzügyi és marketingkritériumok alapján lebonyolított szakmai zsűrizés alapján megy végbe.

Az internetes közönségszavazás a www.azévinterneteskereskedője.hu oldalon folyik 2005. október 17. és november 11. éjfél között.

A közönségszavazás alatt nevezhető és értékelhető minden olyan terméket, szolgáltatást az interneten keresztül értékesítő vállalkozás, amelyet Magyarországon jegyeztek be, magyar nyelvű honlapja van, függetlenül annak típusától (webáruház, marketplace vagy a termék/szolgáltatás értékesítését lehetővé tevő egyéb weblap).

A szavazás után kialakult sorrend alapján a szakmai zsűri a legtöbb szavazatot kapott 30 vállalkozás közül - többkörös elbírálás után - először kijelöli az általa legjobbnak minősített tíz e-kereskedőt, majd közöttük azt az egyet, aki megkapja az Év internetes kereskedője díjat. A zsűri a döntéshez többek között értékeli a vállalkozások üzleti modelljeit, az elért üzleti eredményeket, a felhasználóbarátságot, a fogyasztóvédelemmel kapcsolatos ismertetők minőségét, az ismertséget és számtalan egyéb szempontot. (VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.