BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hálózatos bérszámfejtés

Lezárult a Nexon cég bérügyviteli, beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszerének bevezetése a Wienerberger Téglaipari Rt.-nél. A cégnek, az ország különböző régióiban 15 gyára van. A vállalat a bérszámfejtést korábban helyi szinten, vagyis a 15 telephely mindegyikén egyedileg oldotta meg, majd az adatokat a budapesti adminisztrációs központban összesítették.

A vállalat a közelmúltban úgy döntött, hogy lecseréli bérügyviteli programját, és a többkörös kiválasztás eredményeként a Nexon rendszereit választotta. Ez év januárjában éles fázisba került projekt során technikai kihívást jelentett a bérrendszer és a sokféle munkarend közötti kapcsolat megteremtése, mivel a Wienerbergernél több mint 30 különböző munkarend van érvényben, és a vállalat folyamatosan, 3 műszakban termel. Az informatikai cég ennek megfelelően testre-szabott rendszert szállított.

A korábban lokális munkaidő-nyilvántartásokat is központosították, és a papír alap helyett a vállalat áttért az elektronikus adatfeldolgozásra. A munkaidővel kapcsolatos adatok a beléptető rendszerből automatikusan kerülnek át a bérügyviteli rendszerbe. A téglaipari cégnél most már tervezhető az egyedi munkarend szerint dolgozó munkatársak munkaideje is. (VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.