BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megújul a Depo.hu

Új funkciókkal bővült a Depo.hu. Az egyik ismert hazai elektronikus piactéren olyan változtatásokat hajtottak végre, ami megkönnyíti az internetezők számára az egyes műszaki termékek összehasonlítását és értékelését - áll az üzemeltető társaság közleményében.

A regisztrált látogatók ezentúl hozzászólásokat írhatnak a Depo.hu oldalain megtalálható termékekről és az azokhoz kapcsolódó tapasztalataikról,.Több szempont alapján osztályozhatják a forgalmazókat is. A hozzászólások moderálás után kerülnek majd ki az oldalra, és az elektronikus piactér üzemeltetői arra is gondoltak, hogy az egyes rendelések kommentárjainak a vásárolt terméktől függően más és más súlyt adjanak - így nem fordulhat majd elő, hogy a forgalmazók egymást próbálják meg lejáratni.

A keresési-összehasonlítási rendszer megújítása mellett új termékkategóriákat is nyitnak. Megtalálhatók lesznek a Depo.hun a játékkonzolok, és szeretnék a házimozi kategóriát is felfuttatni. Ezenkívül külön kategóriában tüntetik fel a használt számítógépeket is.

A megújult piactér a forgalmazók számára is tartogat új megoldásokat. A napidíjas rendszer helyett az üzemeltetők megjelenés alapú hirdetéseket vezettek be, így a partnerek saját elképzeléseik alapján oszthatják el a megjelenéseket a termékek és a felületek között. Ezenkívül egyszerűbbé válik az adminisztráció: egyrészt a rendszer kiegészül automatikus egyenlegértesítőkkel, másrészt egyszerűsödnek a szolgáltatási csomagok. (VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.