BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nagy halak a FreeSoftnál

A FreeSoft Rt. Big Fish (nagy hal) márkanéven öt új online megoldást jelentett be. A cég által közvetlenül értékesített termékek és szolgáltatások az év elején felvásárolt két cég, a Big Fish és a MoolTech mobil- és webes technológiáira épülnek. A portálmegoldással elsősorban a kis- és középvállalatok interaktív honlapot vagy intranetet építhetnek. Az e-shop termékkel a cégek olyan integrált elektronikus üzletet alakíthatnak ki, amelybe bármely vállalatirányítási rendszer bekapcsolható. A kereskedelem, a szállítmányozás és a gyártás területén tevékenykedő, területi értékesítőkkel, ügynökhálózattal rendelkező vállalatok számára kifejlesztett alkalmazásszerverrel pedig könnyen felügyelhető online kapcsolatot teremthetnek a mozgó munkatársak és a vállalatirányítási rendszer között.

Piacra kész egy olyan nagy hal is, amelyet mobileszközökre fejlesztettek. Ez jól használható rendezvényeken vagy országos méretű kampányok keretében akciók meghirdetésére, márkaépítésre.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.