BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Családtámogatás

A megváltozott családtámogatási rendszerhez a VT-Soft és Webconsult elkészítette a családtámogatási kalkulátort. Ennek segítségével ellenÕrizhetÕ a módosítások hatása a család teljes jövedelmére. A családtámogatási kalkulátor a gyermekszámot, a családtípust, a szülÕk éves bruttó jövedelmét figyelembe véve a bevitt adatok alapján kiszámítja az idei és a 2006-ra tervezett családtámogatási ellátást, és megjeleníti az adórendszer változásaiból eredÕ különbségeket is. A kitöltést rövid leírások segítik, a részletes kitöltési útmutatóban pedig további fogalommagyarázatok és a jogszabályok rövid kivonata található. Egymásnak ellentmondó vagy hibás adatok begépelése esetén a kalkulátor hibát jelez.

Az új családi pótlék összege függ a családtípustól, a családban nevelkedÕ gyermekek, a családban nevelkedÕ tartósan betegek, súlyosan fogyatékosok számától. Az eredménytáblázat megmutatja a család bruttó jövedelmét, a levont járulékokat, a személyi jövedelemadót, a családtámogatás összegét és a család összes jövedelmét 2005-re és 2006-ra. (VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.