BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

KÉPZÉSI BENCHMARK FELMÉRÉS

A DGS GLOBAL RESEARCH és a LifeLong Learning Magyarország Alapítvány együttműködésében Magyarországon első ízben induló kutatás a munkáltatók képzési gyakorlatát kívánja feltérképezni. Foglalkoznak-e a munkáltatók versenyképességük megőrzése érdekében saját munkatársaik képeztetésével? Frissítik-e a munkavállalók elavuló tudását, illetve milyen eszközök, módszerek, források segítségével teszik azt?

A kutatás lezárását követően elkészülő elemző tanulmányt a kutatásban résztvevők térítésmentesen megkapják. Az elemzés a munkáltatók és a HR szakemberek számára alapvető információkat nyújt, hiszen összehasonlítási alapot ad ahhoz, hogy saját képzési gyakorlatuk hol tart másokhoz képest. Ugyanakkor az oktatási piac szereplői számára szintén hasznos lehet, hiszen tényszerű információkra alapozva kiderülhet, hogy a több ezer oktató cég és szervezet közül kiket preferálnak a munkáltatók.

 

Vegyen részt Ön is a május 5-én záruló  10 perces kutatásban!

Kapcsolódjon be itt: www.dgsglobal.hu/felmeres/kepzesi-benchmark

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.