BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyorshír: szerdától sztrájk lesz Ferihegyen!

A Repülőtéri Dolgozók és Szolgáltatók Szakszervezete (RDSZSZ) és a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) 2008. december 10-én, szerda reggel 6 órától általános és határozatlan idejű sztrájkot hirdet Ferihegyen.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a munkabeszüntetéshez mely területek és hány dolgozó csatlakozik. A sztrájkhoz valószínűleg csatlakozik az Repülőtéri Üzemanyagkiszolgálási Kft is, így a Budapest Airport azt tanácsolta a légitársaságoknak, hogy a szükséges üzemanyagot más repülőtéren vegyék magukhoz.

A munkabeszüntetés alatt járatok késésére, bizonyos járatok törlésére lehet számítani. A Budapest Airport mindent megtesz annak érdekében, hogy utasait a lehető legkevesebb kellemetlenség érje, és pontos tájékoztatást kapjanak a fejleményekről.

A BA arra kéri az utasokat, hogy a járatokat érintő bővebb információért forduljanak a légitársaságukhoz. További járatinformáció a www.bud.hu honlapon található. A Budapest Airport az utasok megértését és türelmét kéri.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.