BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A szakértelem fontosabb a környezetnél

Az egészségügyi ellátás és a fogászat megválasztásánál a szakértelmet háromszor fontosabbnak tartják az emberek, mint a környezet kulturáltságát és a megközelíthetőséget

Az egészségügyi ellátás és a fogászat megválasztásánál a szakértelmet háromszor fontosabbnak tartják az emberek, mint a környezet kulturáltságát és a megközelíthetőséget - derült ki a GKI-EKI Egészségügykutató Intézet felméréséből, amelyet az AXA Egészségpénztár megbízásából, a pénztár tagjai körében végzett. E tekintetben a legelégedettebbek az optikai és a fogászati, a szájsebészeti ellátásokkal voltak, míg a sportszer-árusítók, valamint a fitnesz szolgáltatást nyújtók szakértelmét tartják a legkevésbé magas szintűnek.

A várakozási időt az optikusnál és az orvostechnikai cikkeket értékesítő üzletekben ítélték a legrövidebbnek, míg a magánorvosnál és a patikában a leghosszabbnak. A gyógyszertárak, gyógyászati segédeszköz boltok, optikai üzletek, illetve az egészségmegőrzéssel kapcsolatos szolgáltatók esetében az emberek türelmesebbek. Ám az is kiderült, hogy a férfiak türelmetlenebbek a nőknél, fontosabbnak tartják a pontosságot.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.