BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Közel kétmillió hazai felhasználó a Facebookon

Rohamosan nő a világ legnagyobb és leggyorsabban fejlődő közösségi oldalán, a Facebookon a magyar felhasználók száma: 2009 áprilisában még csak 250 ezer hazai regisztrált látogatója volt a honlapnak, s ma már több mint 1,8 millió aktív taggal büszkélkedhet.

A Facebook felhasználóinak a száma világszerte átlépte a félmilliárdot. „A jövőben a nemzetközi kapcsolatok bővítését és az anyacéggel való kapcsolat további erősítését tervezzük hazai és nemzetközi szinten egyaránt” – nyilatkozott Kismartoni Zsolt, a Facebook kizárólagos hazai kereskedelmi partnere, az EMG Media online üzletágának a vezetője.

Kismartoni Zsolt elmondta: a kezdetben végbement átmeneti összehangolódás után az EMG a közösségi oldal kizárólagos értékesítését eredményesen és a Facebook megelégedettségével képviseli a hazai piacon. Az elmúlt egy évben az EMG sikeresen bevezette a piacra a skyscrapert, a homepage adeket, valamint több mint 800 millió ASU-megjelenést biztosított ügyfelei számára. NM

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.