BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Céges nyelvi képzés piaci kockázatok nélkül

Ne mondjanak le dolgozóik nyelvi képzéséről – a szakképzési hozzájárulás megvonása után is erre bátorítja a cégeket Salusinszky András, a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének elnöke. Arról tájékoztatta lapunkat, hogy egyesületük a vállalkozásoknak garantálni tudja: az erre szánt saját pénzük nem vész kárba, garantált minőségű oktatást tudnak biztosítani minden érdeklődő vállalkozás számára.

Miután az Országgyűlés eltö­rölte azt a lehetőséget, hogy a szakképzési hozzájárulás egy részét a cégek nyelvi képzésre fordítsák, a vállalatok válaszút elé kerültek: vagy szemrebbenés nélkül megszüntetik munkatársaik nyelvoktatását, vagy a rendelkezésükre álló kevés saját pénzből keresnek nyelvi képzésre szolgáltatót a minőségben eléggé „vegyes” piacon, ahol igazán könnyen csalódhatnak, és kedvezőtlen tapasztalatokra tehetnek szert.

A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete az ezzel együttjáró kockázatok kivédésére 10 szakmai szempont figyelembe vételével egy minősítési rendszert alakított ki, amely elnyerte Európai Nyelvi Díjat. Ha ezeket a szempontokat figyelembe veszik a nyelviskola kiválasztásánál, a megrendelőket nem érheti csalódás. A hatékony, mérhető fejlődést ígérő rendszer szigorú minősítési követelményei alapján jelenleg csaknem ötven "Minősített nyelviskola” van (http://www.nyelviskola.hu/cgi-bin/nyelviskola/index.cgi?from=0$amp;view=iskolakereso) Magyarországon. A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete azt ígéri, hogy ha kell, szaktanácsadással áll az érdeklődők rendelkezésére, ezzel megkönnyíti a nyelviskolákkal kapcsolatos választást, és jogorvoslati javaslattal segít abban az esetben, ha esetleg egy nem körültekintően választott, problémás nyelviskolával lenne jogi vita.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.