BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megállapodást kötött a Synergon és az IBM

A Synergon és az IBM Magyarország Kft. szakemberei közösen dolgoznak az M1-Dataparkban megépülő Synergon adatközpont IT infrastruktúrájának tervezésén és megvalósításán - erről írt alá megállapodást a Synergon Integrator Kft. (a Synergon Informatika Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata) és az IBM.

A Budapesti Értéktőzsde honlapján olvasható csütörtöki közlemény szerint az M1-94 Kft. 2013. májusában kötött megállapodást a Nemzetgazdasági Minisztériummal, így elnyerte az ipari park címet a Synergon fejlesztésében Ács városa mellett megvalósuló M1-Datapark beruházás.

A Synergon elsősorban technológiai és innovációs iparági befektetőket szeretne az M1-es autópálya közvetlen szomszédságában felépülő ipari parkba vonzani.

Az IBM és a Synergon a megállapodás aláírásával kifejezték azon szándékukat, hogy együttműködnek a Synergon Datacenter kiszolgáló infrastrukturális, valamint a belső műszaki-informatikai infrastruktúra tervezésében és közös, adatközpontok alternatív energiával történő ellátására és vezérlésére irányuló kutatás-fejlesztési projektet hoznak létre az M1-Datapark ipari park területén.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.