BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Germanwings több gépét törölték, a személyzet nem hajlandó felszállni

A tegnapi tragédia után megtagadta a munkát a Germanwings és a Lufthansa több Düsseldorfból indítani tervezett járatának személyzete, így törölni kellett egy madridi, egy londoni és egy stockholmi járatot.

A Germanwings azt közölte lapunkkal: ma már csak egy gépük nem indul el.

A Lufthansa egy szóvivője megerősítette, hogy a munkát megtagadó alkalmazottak személyes okokra hivatkoztak, és senki nem mondta közülük, hogy azért nem akar repülni, mert úgy érzi, valami nincs rendben a gépével.

Német hírportálok beszámolói szerint a Germanwings számos további járatát is törölték a katasztrófa után. Nem indult el egyebek között a Berlinből Londonba, Düsseldorfba, Koppenhágába és Stuttgartba közlekedő járat, a Lipcse-Halle repülőtéren pedig a stuttgarti és a köln-bonni járatot törölték. A Germanwings nem tájékoztatott a járattörlések okáról.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.