BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nagy meglepetés a Telenortól: így száll versenybe a vetélytársaival

Újabb lendültet vett a távközlési cégek versenye. A Telekom, a Vodafone mellett most a Telenor lépett.

Telenor Blue néven új havidíjas tarifacsomag családot vezet be a Telenor – jelentette be Banovic Aleksandra, a Telenor digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese egy mai sajtótájékoztatón. A családba négy tarifacsomag tartozik, ezek ára 4490 és 14990 forint közé esik.

A tarifacsomagok különböző „mennyiségű” adatforgalomat is magukban foglalnak. A Telenor Blue S díjcsomag esetében jellemzően e-mailezésre és chatelésre elegendő, havi 300 megabájtot jelent, míg a Telenor Blue M és L csomagoknál 2 gigabájtot, ami rendszeres hírolvasásra, navigációra, fotók megosztására is elegendő lehet. A legnagyobb, Telenor Blue XXL díjcsomaggal járó 10 gigabájt adatforgalom pedig már az intenzív mobilinternetezők igényeit is kielégítheti.

Az ügyfelek visszajelzései és mobilhasználati szokásai alapján egyértelmű trend a digitális szolgáltatások előretörése, ezért megújult díjcsomagok mindegyike tartalmaz online tévénézést és zenehallgatást is – emelte ki a vezérigazgató-helyettes. A Telenor Blue egyik újdonsága, hogy az ügyfelek az Európai Unió tagországaiban is hazai áron tudnak telefonálni, SMS-t küldeni és mobilinternetezni a hazai tarifájukban foglalt keret erejéig – emelte ki Szinyei-Ihász Marietta, termékfejlesztési vezető.

A tarifaportfólió átalakításakor nem csak az volt fontos szempont, hogy rugalmasan reagáljunk a folyamatosan változó felhasználói igényekre, hanem az is, hogy kényelmes és komplex, az ügyfeleink számára átlátható, és a piacon lévő más lehetőségekkel könnyen összehasonlítható ajánlatokat biztosítsunk” – mondta el.

A Telenornak már eddig is volt egy olyan tarifacsaládja, a MyTariff, amelynek egyes csomagjaiban lehetett korlátlanul beszélgetni, az csomag tartalmát pedig az ügyfél saját maga, legószerűen állíthatta össze. Ezt most megszünteti a távközlési cég, és helyébe a jellemző ügyféligények alapján összeállított Telenor Blue csomagcsalád lép.

Újra fokozódik a verseny

A verseny jegyében a társaságok szinte naponta jelennek meg valamilyen új ajánlattal. A Magyar Telekomnál például 37 csatorna kódolatlanul érhető el a Telekom TV előfizetők számára 2016. november 30-ig. A Vodafone pedig egy új feltöltő kártyás csomaggal állt elő a napokban, amellyel minden belföldi normáldíjas számra indított hívás, illetve elküldött SMS egységesen 19 forintba kerül.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.