BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lázár: a kormány vitába száll a hatósági ár kivezetése ellen

A kormány intenzíven részt vesz az unió hatósági energiaárak kivezetését célzó javaslatának vitájában és meg kívánja akadályozni azt - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

Lázár János kifejtette, hogy Európai Bizottság felvetése alapjaiban érintené a magyar rezsicsökkentést, amit az áram és a gáz hatósági ára biztosít.

Kérdésre beszámolt arról is, hogy a kormány nem személyi ügyként tekint Gyárfás Tamás úszószövetségi elnök lemondására, abban érdekelt, hogy a jövő évi világbajnokság minél sikeresebb legyen. A balhé nem kedvez a fejlesztéseknek és hátrányosan befolyásolhatja az egyéni teljesítményeket is - mondta, a leendő elnök feladataiként meghatározva, hogy vb-rendezői ambíciói mellett a vidéki egyesületekkel is foglalkozzon.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.