BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Leszakadt a felsővezeték, az IC-k is kerülővel járnak

Leszakadt csütörtök hajnalban egy vasúti felsővezeték Érd elágazásnál, emiatt Érd felső és Tárnok, Érd felső és Érd között nem közlekedhetnek a vonatok.

A közlemény szerint a Budapest-Nagytétény-Diósd-Érd felső-Érd- Pusztaszabolcs, illetve a Budapest-Nagytétény-Diósd-Érd felső-Tárnok-Székesfehérvár elővárosi vonalon jelentős késések várhatók. A megrongálódott vezeték helyreállítása több órát vesz igénybe – közölte a Mávinform hat óra után. Emiatt Nagytétény-Diósd és Érd között az utasokat vonatpótló buszok szállítják az elővárosi személyvonatok helyett.

A Budapest-Dombóvár-Pécs vonalon közlekedő IC vonatok kerülővel, Székesfehérvár érintésével járnak, menetidejük jóval hosszabb lesz a szokásosnál. A százhalombattai elővárosi vonatok többsége ideiglenesen nem közlekedik. A Budapest-Székesfehérvár közötti vonatok Érd alsó érintésével zökkenőmentesen közlekedhetnek – tették hozzá.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.