BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Madárhegy az ingatlanfejlesztő szemével

Beszélgetés Földi Tiborral, a Cordia Magyarország Zrt. vezérigazgatójával

A főváros XI. kerülete példaértékű növekedésnek indult az elmúlt években, melyet számos megkezdett fejlesztés is tükröz. Milyen előnyökkel rendelkezik Újbuda, amely miatt az ingatlanfejlesztők kiemelt figyelmet fordítanak e területre?

Újbuda a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő területe. Ez nagyon sok előnyt nyújt azoknak, akik Budának ezt a könnyen megközelíthető, mégis családias, zöldövezeti részét választják leendő lakóhelyüknek. Fontos szempont, hogy a lakóingatlan beruházásokat követik az úthálózat fejlesztések, illetve jelentősen növeli a környék értékét a négyes metró építése is, hiszen a metróval érintett, annak vonzáskörzetében épülő területeken ingatlanpiaci fellendülés prognosztizálható.

A Cordia eddigi fejlesztéseit az egyedi megközelítés (Corvin Sétány városfejlesztés), a különleges kínálatok (Corda Thermal Zugló) jellemezték, amelyek erőteljesen megkülönböztették a fejlesztéseket a versenytársaktól. Mi ez az esszencia itt Újbudán?

Madárhegyi fejlesztésünk egyik központi eleme az a különleges együttműködési forma, amelyet a XI. kerületi önkormányzattal alakítottunk ki a terület fejlesztésére; egy egyedülálló, a beruházásra létrehozott zártkörű, nyílt végű ingatlanalap. További specialitása a fejlesztésnek még, hogy a leendő madárhegyi otthonok megközelítési úthálózatát és környezetét már a közművesítésekor kialakították. Így a leendő lakók már most egy rendezett, karbantartott közterülettel találkozhatnak.

A Cordia Magyarország Zrt. a Madárhegy és Hosszúrét találkozásánál fekvő tízhektáros területen luxus­színvonalú, zöldövezeti lakópark építését tervezi. Mikor indul az építkezés a Madárhegyen, és mi jellemzi az otthonokat?

Az első 69 lakást befogadó két épület építését idén ősszel kezdtük meg. Terveink szerint 2009 elején adjuk át a lakásokat a beköltözőknek. A lakások a 28 m2-es stúdiólakástól a tágas 130 m2-es lakásokig, három különbözÕ kategóriában kerülnek kialakításra. A földszinti lakások saját kerttel rendelkeznek, az épületek között közös parkot alakítunk ki. A lakóparkban 24 órás portaszolgálat, biztonsági rendszer és videó-kaputelefon, valamint, folyamatos karbantartási szolgálat fog működni. Az igényes, zöld otthonok prémium jellegét a csendes környezet, a több irányban feltáruló panoráma, a tágas telekbeépítési forma, a lakások igényes tervezése és kivitelezése mellett a körzet jó közlekedése, illetve a fejlett szolgáltatási infrastruktúra teremti meg.

további információk
www.cordia.hu

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.