BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kötelező: egymillió átszerződés?

A legújabb becslések szerint meg is duplázódhat idén a kötelezőt váltó autósok száma. Az átszerződéssel száz autósból nyolcvan spórolhatna.

A tavalyi 500 ezer után a legoptimistább becslések már egymillióra teszik a most novemberben kötelező biztosítást váltó autósok számát. A piacvezető biztosítási portálon, a Netrisk.hu-n a kötelező-váltási szezon első napjai mindenesetre óriási forgalomnövekedést hoztak: az átszerződők száma gyakorlatilag megduplázódott a múlt évhez képest. Az érdeklődés érthető, hiszen átrendeződtek az erőviszonyok a biztosítók között, és a kötelező átlagos éves díja is tovább csökkent. A váltással a felmérések szerint száz autósból nyolcvan spórolhat, átlagosan több mint húszezer, de esetenként akár több mint százezer forintot is. A Netrisk.hu-n két perc alatt kiszámoljuk az összes biztosító személyre szabott ajánlatát, de a teljes átszerződését is elintézheti nálunk, akár öt perc alatt. Az idén rekordnyereménnyel is kedveskedünk ügyfeleinknek: hetente százezer forintot sorsolunk ki, a fődíj 10 millió forint.

Tizennégy biztosító között folyik idén a harc az autósok kötelező biztosításaiért – az erőviszonyok ismét átrendeződtek, így annak is megéri váltani, aki tavaly már átszerződött, vagy akár az idén kötött kötelezőt frissen vásárolt autójára. A kötelező szezonban, novemberben a legalacsonyabbak ugyanis az árak, a piacvezető Netrisk.hu biztosítási portálon emellett további árengedmény jár az autósoknak – az úgynevezett on-line kedvezmények biztosítóként eltérőek, 5 százaléktól 30 százalékig terjednek az idén.

A járműtulajdonosoknak egy hónapjuk van arra, hogy eldöntsék: melyik társaság ajánlatát választják, a legjobbat megtalálni azonban egyénileg - a biztosítók bonyolult kedvezményrendszerei miatt – az idén sem egyszerű. A tarifákban kiigazodni még szaembereknek is komoly kihívást jelent. A megoldást a biztosítási portál jelenti: a netrisk.hu oldalon két perc alatt az összes biztosító ajánlatát személyre szabottan kiszámoljuk – csapatunk pedig elintézi az átszerződést is, annak minden veszőtségét magunkra vállaljuk Ön helyett. Ehhez nem kell mást tennie, mint a biztosító kiválasztása után kinyomtatni az általunk kitöltött szerződést, aláírni, és visszajuttatni címünkre. Ha faxon küldi át a dokumemtumot, a teljes átszerződéssel négy-öt perc alatt végezhet.

A Netrisk.hu tehát kivételes üzletet kínál: öt percnyi ráfordítással átlagosan megspórolhat több mint húszezer forintot, ami kétszázezer forintos nettó órabérnek fele meg.

Nem véletlen, hogy ma már kétszázezer ügyfelünk lehet elégedett szolgáltatásainkkal.

Akik az elmúlt két évben kötelező biztosítást váltottak portálunkon, összesen több mint kétmilliárd forintot spóroltak meg.
 
Haraszti Zsolt, a Netrisk.hu ügyvezető igazgatója elmondta: tavaly mintegy 500 ezer autós cserélte olcsóbbra kötelező biztosítását az év végén. Harmaduk az interneten keresztül. Az idén az átszerződők száma akár egymillióra is emelkedhet az első napok forgalma alapján, de az is valószínű, hogy az átigazolók most még nagyobb aránya, akár negyven százaléka is biztosítási portálon keresztül fog váltani november végéig.

Ezt a várakozást támasztja alá a GfK Hungária legfrissebb kutatása is, amely szerint a múlt évben a megkérdezettek 10 százaléka tervezte, hogy biztosítót vált, az idén viszont erre már több mint 21 százalékuk készül. A többség úgy gondolja: a váltáshoz a legegyszerűbb, és legolcsóbb módszert veszi majd igénybe, vagyis az internetet.

A Netrisk.hu 2001-ben elsőként tette lehetővé a kötelező biztosítási díjak összehasonlítását és a biztosító váltást az interneten, társaságunk azóta is megőrizte vezető pozícióját az on-line biztosításközvetítésben. A családi vállalkozáshoz időközben az MKB is csatlakozott, ezzel teremtve még biztosabb hátteret társaságunk számára. Haraszti Zsolt szerint a siker titka az ügyfelek elégedettsége, a Netrisk.hu garanciát vállal az általa megadott díjakra, így az ügyfelek valóban biztonságban érezhetik magukat.

Könnyen kezelhető portálunk pedig a kezdő internetezők számára sem jelent kihívást.

Telefonos ügyfélszolgálatunk ugyanakkor bármely probléma megoldásában segít, minden ügyfelünk rendelkezésére áll.

(Interneten végzett felmérés eredménye, 25 ezer ember válaszai alapján)

A lehető legegyszerűbb ügyintézést kínáljuk, ás a lehető legalacsonyabb árakat. Szolgáltatásunk pedig – mivel
jutalékot a biztosítóktól kapunk a megkötött biztosítások után – ügyfeleinknek ingyenesek.

Ha minket válszt, csak jól válszthat.
Netrisk.hu – Ahol a biztosítók versenyeznek Önért.

autósok száma. Az átszerződéssel száz autósból nyolcvan spórolhatna.(X)-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.