BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Invitel ADSL internet utalvánnyal

A munkáltatótól igényelt internet utalvánnyal is kiegyenlíthető az Invitel dolgozói ADSL szolgáltatása, mely adó- és járulékmentesen vehető igénybe.

Az Invitel Ticket ADSL szolgáltatása hatékony segítséget kínál a cégeknek, hogy a törvényi szabályozás adta lehetőséget kihasználva adómentes bérjellegű juttatást nyújtsanak alkalmazottaiknak.

Az 1995. évi CXVII. törvény 2003. januári módosításával a munkáltatónak lehetősége nyílik kedvezményes vagy ingyenes otthoni internethozzáférést biztosítania dolgozói számára. Ez az adómentes természetbeni juttatás akár 70 százalékos adó- és járulékmegtakarítást is jelenthet.

E lehetőség optimális kihasználásához nyújt segítséget az Invitel megoldása. A szolgáltatás mind a munkáltatók, mind pedig a munkavállalók számára számos előnnyel jár. Igénybevételével a cég járulékot takaríthat meg, ezzel csökkentheti bérköltségeit, ezen kívül a dolgozói prémiumrendszer vagy kompenzációs csomag keretében adott juttatások körét bővítheti, valamint megteremtheti alkalmazottai számára a távmunka, illetve az otthoni munkavégzés feltételeit.

A szolgáltatás legfőbb előnye a munkavállaló számára, hogy kedvezményesen jut otthoni internet-hozzáféréshez, és így akár otthonról is dolgozhat.

Az Invitel garantálja a gyors kiépítést, segítséget nyújt az adminisztráció kezelésében, és éjjel-nappal hívható
technikai ügyelettel biztos hátteret ad a szolgáltatás működéséhez.

Az Invitel Dolgozói ADSL csomagok mind T-Com, mind Invitel területen elérhetők 1, 4 és 8 M-ás adatátviteli sebességgel.
Hogyan veheti igénybe?

Amennyiben Ön is szeretné munkavállalóit kedvezményes Invitel dolgozói ADSL-hez juttatni, keresse az Invitelt a 1444-es Info-vonalon vagy a [email protected] e-mail címen.

Ha további információra lenne szüksége az internet utalvánnyal kapcsolatban, látogasson el az alábbi weboldalakra:

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.