BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ticket Web utalvánnyal internetezhet januártól a T-Online-nál

Teljessé vált az internet utalvánnyal igénybe vehető országos lefedettség, ugyanis 2008 január 1-jétől az Accor Services internet utalványát már a
T-Online is elfogadja. Az alkalmazottak otthoni internetezését támogató, adó- és járulékmentes Ticket Web utalvány mind népszerűbb – mondta Arnaud Erulin, az Accor Services Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.
Az utalvány könnyen kezelhető, és akár az egész család számára otthoni Internet-használatot biztosít. A munkáltatók által megvásárolható utalvány könnyen beilleszthető bármilyen vállalati cafeteria rendszerbe és az otthoni távmunka is egyszerűen megszervezhető a segítségével. A juttatás - felső értékhatár nélkül - adó- és járulékmentes mind a dolgozónak, mind a munkáltatónak. A kedvező adózási feltételek és a szabad felhasználhatóság eredményeként a Ticket Web utalványt választók aránya megduplázódott 2007-ben az előző évhez képest. Az Accor Services várakozásai szerint ez a tendencia nem változik, 2008-ban az utalvánnyal fizetett internetezők száma akár meg is háromszorozódhat.

további információ

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.