BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Adómentes bérlet és utalvány egy csomagban

A céges juttatások és a cafeteria rendszerek legkedveltebb elemei közé tartozik az étkezési utalvány és a helyi tömegközlekedési hozzájárulás.

Az Accor Services Magyarország Kft. felismerte ezt az igényt, és már egy "csomagban", minden plusz költség nélkül biztosítja ezeket az adómentesen adható juttatásokat. Budapest után már Szegeden is lehet a helyi tömegközlekedési bérletekhez az utalványokkal együtt hozzájutni. Budapesten már közel egy éve, 7 féle BKV bérlet vásárolható, s eddig már több mint 4 ezren éltek ezzel a lehetőséggel – mondta Balázs Krisztián marketing igazgató. A vállalatoknak kínált megoldás egyszerű és gazdaságos, a munkavállalók pedig örülnek, hogy az utalványok mellé mostantól a tömegközlekedési bérletet is megkapják. Természetesen nem csak a fővárosi és a szegedi cégek életét akarja az Accor Services megkönnyíteni, ezzel az egyszerűen igénybe vehető szolgáltatással. Szeretnék elérni, hogy az ország többi megyeszékhelyén működő közlekedési vállalatok bérletei is megrendelhetők legyenek. A cafeteria rendszer előnyeiről és az adómentesen adható utalványokról, a béren kívüli juttatások lehetőségeiről bővebb információt is megkaphatnak az érdeklődők, november 14-15-én, a Syma Csarnokban a Personal Hungary kiállításon, ahol az Accor Services Kft. önálló standdal lesz jelen.

további információ

(x)-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.