BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Segítség a legszegényebb gyermekotthonoknak – most egy kattintással bárki segíthet!

Naponta egy alma, az orvost távol tartja! Ugye mindenki ismeri a mondást?

A mindennapi friss zöldség és gyümölcs fogyasztás az egészséges táplálkozás legfontosabb része különösen a téli hónapok után. A gyermekotthonokban élő gyermekek sokszor nem jutnak hozzá ehhez a minimumhoz sem. Az Accor Services most, az észak- magyarországi régió legszegényebb gyermekotthonaiban biztosítja a vitaminszegény időszak után, a közel 300 gyermekek egészséges táplálkozásához szükséges napi friss zöldséget és gyümölcsöt. Az otthonokban élő speciális táplákozású gyermekek étkezésének, amely különösen nagy problémát jelent,  a program kiemelt figyelmet szentel. A gyűjtési akciót az Aranyág Alapítvány koordinációjával valósítjuk meg.
 
Hogyan segíthetek én?
Most Önnek is lehetősége van támogatni az akciót, hiszen megújult honlapunkon minden egyes új látogató 1 forintot ér! (accorservices.hu)
Adakozzon egy kattintással Ön is, ami semmibe sem kerül Önnek, de nagy segítség a rászorulóknak!
 
Az oldalon található számláló segítségével naponta figyelemmel kísérheti, éppen hol tartunk a gyűjtésben! 
Növelje a támogatási összeget velünk, és küldje tovább oldalunk elérhetőségét, hogy mások is támogathassák az akcióban részt vevő gyermekotthonokat!
 
Támogatott gyermekotthonaink:
Nagybarca - Csecsemő és kisded otthon; Tokaj - Gyermekotthon; Boldogkőváralja - megyei ápoló-gondozó otthon; Miskolc - Csilla Bárónő Szeretetotthon
 
Az Accor Services Magyarország most minden látogatója segítségét kéri, hogy a következő időszakban járuljanak hozzá gyűjtésünkhöz, amivel a legnagyobb gondokkal küzdő gyermekotthonokban segítünk mindennap friss zöldséget és gyümölcsöt juttatni az asztalra.
Az összegyűlt támogatási összeget folyamatosan juttatjuk el a rászorultaknak.

accorservices.hu

Ugye mindenki ismeri a mondást?(x)-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.