BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Parkoljon mobillal könnyedén és próbálja ki ingyen!

Az Első Mobilfizetés Elszámoló Zrt. (EME Zrt.) most Bruttó 250 Ft próba mobilparkolást biztosít minden online regisztrált folyószámlához!

Az EME Zrt. Magyarországon elsőként 2006. július 1-én indította el országos mobiltelefonos parkolási rendszerét. Jelenleg  55.000 ügyfele 18 vidéki városban és Budapest valamennyi kerületében fizetheti parkolási díját mobiltelefonján keresztül, egyetlen 06-80-as szám hívásával, mely megoldást nyújt mind magán, mind pedig céges felhasználóknak egyaránt.

Mobilfizetés feltétele
A szolgáltatás igénybevételéhez előzetes regisztráció és egyenlegfeltöltés szükséges. Az adatok közlésének leggyorsabb és legkényelmesebb módja a www.fizessenmobillal.hu oldalunkon történő online- vagy a 06-1-999-6-100-as 24 órás információs telefonszámon történő hang regisztráció. 
A már sikeresen regisztrált ügyfeleik, a felhasználható egyenleget banki átutalással, csekken, készpénzben a parkoló társaságok ügyfélszolgálatain, valamint interneten keresztül bankkártyával tölthetik fel, vagy fizethetnek mobillal közvetlenül OTP Bank folyószámlájukról is.
Mobilfizetés menete
A mobilparkolás egy, a parkoló automatákon található 06-80-as szám telefonhívásával kezdeményezhető. A parkolás elkezdésének visszaigazolásaként a rendszer hangbemondással nyugtázza, hogy parkolása elindult. Leállításnál ismét hívni kell a parkolás indításánál hívott számot és a rendszer ismét hangbemondással nyugtázza a parkolás leállítását. A mobilfizetés SMS-ben is történhet egy 30-as számra küldött üzenettel.

Egyéb szolgáltatások:
E-matrica
Újságelőfizetés

Az akció részletei és bővebb információ:

www.fizessenmobillal.hu 
06/ 1 999 6 100

 EME. Mobillal könnyebben megy!

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.