BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nyári Megtakarítási Program az OTP Banknál

Szeretné saját kezébe venni megtakarításainak jövőjét és biztonságát?

Az OTP Bank széles megtakarítási kínálatából most könnyen kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelőt.

Az OTP Bank június 30-tól szeptember 30-ig tartó Nyári Megtakarítási Programja rövid, közép és hosszú távra is ajánl megtakarítási lehetőségeket a lakossági ügyfelek számára. A forintban és devizában leköthető hagyományos banki betétek mellett értékpapírok és kamatadó mentes befektetési lehetőségek mellett is dönthet. 

Rövid távú megtakarításként elsősorban a lekötött bankbetéteket ajánlja a bank. A forintban megtakarítók különböző, 3 hónapos betétlekötési lehetőségek közül választhatnak. Az ügyfelek az akcióban most feltételek nélkül is részt vehetnek, tehát nem kell növelniük a megtakarításukat, vagy meglévő számlájukhoz új számlát nyitniuk, és nem kell plusz szolgáltatásokat igénybe venniük. A program az újonnan elhelyezett összegekre is tartogat akciós ajánlatot. Ezekre most még magasabb, kiemelt a kamat. Természetesen a bank azokra is gondolt, akik otthonról szeretnék pénzügyeiket intézni. Akcióban az összeghatártól független, fix kamatozású 3 hónapos Net betétlekötés kizárólag OTPdirekt internetes szolgáltatáson keresztül indítható.

Devizában megtakarítók számára kiemelten magas kamatokkal kínál akciós, 6 hónapos euró és dollár lekötési lehetőségeket az OTP Bank. Azoknak, akik az akció időtartama alatt nyitnak devizaszámlát, az OTP Bank most 3 hónapig a számlavezetési díjat is elengedi. Devizabetét elhelyezése, deviza/valuta vásárlása esetén érdemes az ügyfeleknek figyelni az árfolyamok mozgására, hiszen erős forintárfolyam mellett kedvezőbb áron vásárolhatják meg a lekötésre szánt eurót, dollárt és egyéb devizákat.

A rövid- és a középtávú megtakarítások előnyeit egyesíti az OTP Nyári HozamDuó megtakarítás, mellyel a befektetett pénz maximum felét összeghatártól független, kiemelten magas fix kamatozással helyezhetik az ügyfelek 2 hónapra lekötött bankbetétbe. Az ajánlat másik eleme – az ügyfél választásától függően – egy 2 éves tőkevédett vagy egy 3,25 éves hozamvédett befektetési alap lehet. Ezeknek hozama a befektetéseket alkotó eszközök hozamától függően változó lehet.

Az elsősorban befektetési alapok után érdeklődő ügyfelek számára az OTP Globál Trend és az OTP Globál Trend Fix Alapokat ajánlja a bank, mint középtávú, 2 éves illetve 3,25 éves futamidejű befektetési lehetőségeket. Az alapok 15 olyan nemzetközi nagyvállalat részvényeinek árfolyamváltozásából nyújtanak részesedést, melyek megújuló energiával, élelmiszeripari technológiával és infrastrukturális fejlesztésekkel foglalkoznak. Az alapokba kerülő befektetések jelentős része az OTP Banknál lekötött bankbetétekben és fix kamatozású kötvényekben kerül elhelyezésre, ami lejáratkor biztosítja a teljes tőke visszafizetését. Az alapok hozama a 15 elemű részvénykosár teljesítményétől függ, de a befektetési eszközök úgy kerültek összeállításra, hogy még jelentős árfolyamesés esetén is biztosított a hozamfizetés.

Továbbra is kamatadó mentes befektetés a Nyugdíj-előtakarékossági számla és a Lakástakarékpénztári betét, melyek elsősorban a hosszú távon megtakarítók számára ajánlott lehetőségek.
Részben kamatadó mentes az OTP 8 éves futamidőre kínált Betétduó-Lakás-előtakarékossággal kombinált betétje, mely egyesíti a lekötött bankbetétek magas kamatát (jegybanki alapkamat – 0,5%) valamint a lakástakarék-pénztári megtakarítás által elérhető adómentes kamat, és a 30%-os, legfeljebb évi 72 000 Ft-os állami támogatás nyújtotta előnyöket. 

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük, keresse fel bármelyik fiókunkat, ahol ügyintézőink készséggel állnak rendelkezésére. Az akciós megtakarítási lehetőségekről bővebb információt a www.otpbank.hu/megtakarítások címen is találhat, vagy érdeklődhet telefonos ügyintézőinktől a 06 1/20/30/70 366 666-os és a06 40 366 666-os telefonszám hívása után a 8-as menüpontban.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.