BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az Újvilág felé USA ESTA Visa-val

Az új év, új kalandok keresésére sarkall mindenkit, amiben nagy szerepe lehet az USA ESTA Visa kérelemnek. Ha nyaralásról, vakációzásról van szó, akkor a legtöbben Európán belül próbálnak meg keresni egy homokos, meleg tengerpartot, ami paradicsomi környezetet biztosít az egész családnak jutányos áron.

Tény, hogy az öreg kontinens rengeteg látnivalót tartogat, viszont az USA ESTA Visa kérdőív kitöltését követően egy teljesen más világba, nyerhetünk betekintést, amit eddig csak a TV képernyőjén keresztül láthattunk, ám mégis meghatározója a mindennapi életünknek. A saját bőrünkön tapasztalhatjuk meg, hogy milyen is az az amerikai életérzés. Bár ez nem volt mindig olyan egyszerű, mint jelenleg. Hazánk 2009 óta részese az Amerikai Egyesült Államok vízummentességi programjának. Az elektronikus beutazási engedéllyel 90 napon át keresztül-kasul szelhetjük az Államokat.

Ha úgy tetszik akkor a Keleti-parttól egészen a napfényes Nyugati-partig utazgathatunk az USA ESTA Visa-val, bejárva minden érdekességet és látnivalót. Viszont készüljünk fel, hiszen ez egy teljesen eltérő kultúrának számít, más szokásokkal találkozhatunk és az emberek természetes viselkedése is furának tűnhet európai szemmel nézve.

Fotó: VG / PR

Viszont, aki nyitott az újdonságokra az minden bizonnyal különleges élményekkel fog gazdagodni. Ha bérelt járgánnyal vágunk neki az útnak, akkor érdemes tisztában lenni azzal, hogy mennyibe kerülnek az autópályadíjak USA különböző részein. Bizonyos szakaszokon elég húzós árat kell fizetni azért, hogyha el szeretnénk jutni az úticélunkig.

De, ha pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy mennyibe kerülnek az autópályadíjak USA területén, akkor nem érhet kellemetlen meglepetés. Nyilván senki sem szeretné erre pazarolni a költőpénzét, éppen emiatt nem árt néha egy alternatív útvonalat megtervezni, amivel jelentős összegeket spórolhatunk.

Az autópályadíjak USA-n belül mérföldenként elérhetik akár a 2,2 USD-t is, ami elsőre nem tűnhet soknak, de ha egy 100 mérföldes szakaszon vagyunk képtelenek végig haladni, akkor már mindjárt más a helyzet.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.