BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Belerondít a hetünkbe egy váratlan hidegfront

Szerdán 29–34 fokos hőség lesz.

Szerdán egyre több fátyolfelhő szűri a napsütést, illetve a Dunántúlon már gomolyfelhők is lehetnek, és estétől északnyugaton zápor, zivatar is előfordulhat – írta a Köpönyeg.hu. Az északnyugatira forduló szél egyre jobban megélénkül. 29–34 fokos hőség lesz.

Heat,,Thermometer,Shows,The,Temperature,Is,Hot,In,The,Sky,
Fotó: Shutterstock

Csütörtökön északnyugat felől – egy hidegfront hatására – egyre többfelé várható zápor, zivatar. Ezzel együtt az északnyugati szél is megerősödik. Véget ér átmenetileg a hőség: délután már csak 22–29 fok várható.

Pénteken napos, gomolyfelhős időre számíthatunk. A Dunától keletre lesz több felhő, itt zápor, zivatar még előfordulhat. Reggel 15, délután 25 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szombaton sok napsütésre van kilátás, de délután a gomolyfelhők is megjelennek. Kicsi az esély csapadékra. 27 fok köré melegszik a levegő. A délkeleti szél megélénkülhet.

Vasárnap a többórás napsütés mellett megnövekszik a gomolyfelhőzet, de csak néhol fordulhat elő zápor vagy zivatar. Marad a 27-28 fok körüli maximum.

Hétfőn fátyolfelhők szűrik a többórás napsütést, eső nem lesz. Ismét mérhetünk 30 Celsius-fok körüli értékeket.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.