BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

"Egészen elképesztő támadások" - MDF-Orbán találkozó?

Az országnak és a jobboldalnak is erős és független Magyar Demokrata Fórumra van szüksége - mondta az InfoRádiónak a párt alelnöke, hozzátéve: a magyar politikai palettáról éppen egy olyan közösségelvű, modern, konzervatív tömörülés hiányzik, amelyet az MDF tud megtestesíteni, komoly nemzeti elkötelezettséggel.

Ez kizárja a közös listás indulást a jövő évi európai parlamenti és a 2010-es országgyűlési választáson - hangsúlyozta Almássy Kornél, megjegyezve: önkormányzati szinten az MDF-es politikusok számos esetben együttműködnek a Fidesszel.

A párt alelnöke elmondta: találkozna Orbán Viktorral, a Fidesz elnökével, mert időről időre szükség van arra, hogy az ellenzéki pártvezetők egyeztessenek.

Almássy Kornél szerint egy ilyen találkozón a jövő és a múlt számos kérdését is meg kellene vitatni, hiszen az MDF "egészen elképesztő támadásokat kapott" 2006 előtt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.