BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ki a jobb válságmenedzser? Gyurcsány vagy Orbán?

Politikailag kívánatosabb az emberek számára Orbán Viktor, mint válságmenedzser, ugyanakkor Gyurcsány Ferenc kompetenciáját többen elismerik, és a krízishelyzet kapcsán tanúsított magatartását is felelősebbnek ítélik - derül ki a Medián felméréséből, melyet a Népszabadság közöl.

E szerint a megkérdezettek 42 százaléka a kormányfő, 47 százaléka a Fidesz elnöke mellett tette le voksát, mikor arról kérdezték, ki alkalmasabb a válsághelyzet megoldására, az ellenzéki vezér rokonszenv tekintetében is felülkerekedett 48:46 százalékos arányban, míg arra a kérdésre, ki viselkedik felelősebben ebben a helyzetben, 50 százalék nevezte meg Gyurcsány Ferencet és csak 48 százalék Orbán Viktort - számol be a hirado.hu a felmérésről.

A Medián másik felméréséből kiderült: fokozódtak a magyar gazdaságot érintő negatív hatások miatti aggodalmak, honfitársaink nem túl optimisták: 26 százalék arra számít, hogy egy évig, 42 százalék, hogy egy évnél is tovább elhúzódhatnak a gazdasági nehézségek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.