BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nemzeti egységkormányt Gyurcsány és Orbán nélkül! - javasolja Schmitt Mária

Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor nélküli nemzeti egységkormány létrehozását látja szükségesnek Schmidt Mária a Terror Háza Múzeum főigazgatója.

 A jobboldal egyik ismert ideológusa a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában fejtette ki, hogy olyan nagy bajból, amellyel most számolni kell, csak akkor tudunk kikecmeregni, ha egy irányba húzzuk a szekeret, de előbb kitaláljuk, hogy melyik ez az irány - írja a Népszabadság.

Schmidt elképzelései szerint a következő választásokig tartana a nemzeti egységkormány megbízatása, és csak bizonyos intézkedések megtételére szólna. Az Orbán kormány idején létrehozott Terror Háza főigazgatója mai kormányt úgy értékelte: ez annyit tud, hogy államcsőd közeli helyzetbe vezette az országot. De az egység érdekében azt sem tartaná jónak, ha Orbán Viktor, vagy bármely más párt vezetője szerepet kapna az egségkormányban.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.