BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Fidesz: kudarcot vallott az MSZP és az SZDSZ törekvése

Bácskai János (Fidesz) szerint kudarcot vallott az MSZP és az SZDSZ törekvése, hogy érvénytelen legyen az időközi országgyűlési választás vasárnapi második fordulója is Ferencvárosban.

A főváros 12-es választókerületében mandátumot szerzett politikus megköszönte a választóknak, hogy felelősen viselkedtek, és nem hagyták parlamenti képviselet nélkül Ferencvárost. Bácskai János hangsúlyozta: az itt élő emberek a változásra szavaztak - írja a Privátbankár.

Az eredményt történelminek nevezte, mert arra még nem volt példa a rendszerváltás óta, hogy időközi választáson a jobboldal átvegyen egy mandátumot a baloldaltól. Halász Zsuzsa, a KDNP szóvivője szerint az emberek megértették, hogy akkor lehet változás a hazai politikában, ha elmennek szavazni

Az MSZP gratulált Bácskai Jánosnak, a Fidesz jelöltjének a IX. kerületi időközi parlamenti képviselőválasztáson elért győzelméhez.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.