BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyurcsány rákapott a sorozatokra

A volt miniszterelnök saját szavai szerint "egy átlagos értelmiségi" életét éli: sokat olvas és sorozatokat néz

"Mostani életem sokkal inkább hasonlít egy átlagos értelmiségi életére" - írja Gyurcsány Ferenc legfrissebb blogbejegyzésében.

A volt miniszterelnök állítása szerint ugyan a televízió nem köti le, de elkezdte felfedezni az elmúlt évek sikersorozatait. "Kölcsönkérek barátoktól egy-egy dvd-t, aztán ha tetszik, inkább megveszem. Dr. House-ról például korábban nem is hallottam, most megvettem az első három évfolyamot. A zseniális szociopata orvos történetét kifejezetten élvezem" - írja a bukott miniszterelnök-pártelnök.

"A közélet első vonalából visszahúzódtam. Persze figyelem, hogy mit tesz a kormány, mit mondanak, csinálnak a pártok. Találkozom emberekkel, beszélek velük, tájékozódom. Olvasom, hallom, hogy van, aki ennél aktívabb szerepet szeretne látni tőlem. Én ebben a helyzetben a visszafogottságot tartom magamra számára követendőnek." - írja Gyurcsány Ferenc.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.