BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Orbán újjáépítené az országot

Egy óriási feladat áll előttünk: szép dolog, hogy fel tudtuk építeni a Polgárok Házát, de a feladat most az lesz, hogy felépítsünk egy másikat, egy 93 ezer négyzetkilométeres épületet, a magyarok régi-új otthonát - mondta Orbán.

A döntő ütközeten, „a megmaradásért folytatott küzdelmen már túl vagyunk, de hogy sikerre tudjuk vinni Magyarországot, azokon a küzdelmeken még nem” – mondta hallgatóságának Orbán Viktor Fidesz-elnök a budapesti Polgárok Háza fennállásának ötödik évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen.

"Egy óriási feladat áll előttünk: szép dolog, hogy fel tudtuk építeni a Polgárok Házát, de a feladat most az lesz, hogy felépítsünk egy másikat, egy 93 ezer négyzetkilométeres épületet, a magyarok régi-új otthonát" - jelentette ki telt ház előtt Orbán Viktor.

Szerinte a kérdés csak az, lesz-e hozzá elegendő erő és kitartás.

Emlékeztetett: ha 2002-ben a polgári körök nem jöttek volna létre, akkor a Fidesz ma szervezeti szempontból jelentéktelen, elhanyagolható "politikai pártocska" lenne, de nem az, hanem Közép-Európa legnagyobb politikai mozgalma.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.