BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hatalmas tömeget szervez a Fidesz Budapestre

A Fidesz március 15-én egy nagygyűléssel indítja el kampányát, melyet az Erzsébet híd pesti hídfőjénél és a Kossuth Lajos utcában rendez délután 15 órától - tájékoztatta az újságírókat Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója.

A honatya emlékeztetett, ezen a helyszínen már több alkalommal is rendeztek nagygyűlést, és ezúttal is több tízezer embert várnak. A rendezvényen Orbán Viktor, a Fidesz elnöke is beszédet tart. Nyitrai Zsolt hozzátette: az olcsó, rövid és takarékos kampány részeként ez a kampánynyitó esemény is alacsony költségvetésű lesz - olvasható a párt hivatalos honlapján.

A Fidesz operatív igazgatója az ajánlószelvények gyűjtéséről szólva arra hívta fel a figyelmet, hogy a 2 milliós vállalás elsődleges célja az állampolgárokkal való találkozás, mellyel mindenképpen élni kívánnak. A Fidesz-KDNP birtokában jelenleg 1,7 millió kopogtatócédula van. A politikus végül elmondta azt is, a Fidesz-KDNP március 1. és április 11. között ezer különböző eseményt, lakossági fórumot, nagygyűlést, kampányrendezvényt, kitelepülést szervez.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.