BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lázár: irigységre épülő akció a fideszesek gazdagodásáról beszélni

A fiatal fideszesek urizálásával kapcsolatos kiritka az ellenzék és a sajtó által jól felépített politikai akció - mondta Lázár János. A miniszter a Magyar Hírlapnak adott interjújában arról beszélt: azt a képet akarják kialakítani róluk, hogy a gazdagok pártja, és csak a gazdagokat támogatják, de szerinte ez hazugság.

"Remélem, maguk nem akarják programmá tenni, hogy aki a gyermekei javára takarékoskodik, az urizál" – rválaszolta Lázár a fiának vásárolt lakással és a több százezres karórájával kapcsolatos felvetésre. "Lássunk tisztán, ma egy ellenzék által szervezett, irigységre épülő politikai akció van folyamatban, korrupcióval és urizálással vádolnak mindenkit, leginkább a fiatalabb politikusokat, akik hatalmon vannak" – tette hozzá.

"Az amerikaiaknak tisztelniük kellene Magyarország ezeréves történelmét, a hagyományainkat, amelyeket nem lehet külső erővel, nyomással megváltoztatni" – mondta Lázár a kitiltási botrányról. Szerinte az amerikaiak lemondtak arról, hogy az ellenzéki pártok valaha is el tudnák nyerni a magyarok bizalmát, ezért inkább ők lépnek fel az elégedetlenkedők vezetőiként. Olyan kérdésekben foglalnak állást, amelyekben diplomaták nem szoktak, meg akarják nekünk mondani, mit gondoljunk a világról – tette hozzá.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.