BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Budapest Airport: nem tudni, mikor áll vissza a rend a terror után

Nem tudni, mikor nyitják meg a robbantások miatt lezárt brüsszeli Zaventem repülőteret, így az sem, mikorra áll helyre a menetrend szerinti légi forgalom a belga és a magyar főváros között - mondta el a Budapest Airport szóvivője.

Hardy Mihály jelezte: a Brüsszeltől mintegy hatvan kilométerre lévő Charleroi légikikötőjét nem érinti a lezárás, oda útban van a Wizzair egyik járata.

Hozzátette: nem lehet megmondani, hogy mikor ér Budapestre az a két, Zaventemből induló gép, amelynek a menetrend szerint dél előtt, illetve este öt óra körül kellene Budapesten landolnia.

A szóvivő nem tudta megmondani, hányan utazhattak azon a gépen, amely utolsóként szállt le a támadás miatt lezárt és kiürített brüsszeli reptéren, de mint mondta, ezek a járatok 100-120 utassal közlekednek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.