BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kiderült, Orbán Viktor nem vett részt a vírusfertőzött rendezvényen

Többen is karanténba kerültek a magyar kormány tagjai közül.

Köszönjük szépen az aggódó üzeneteket, időközben nekem is megérkezett az első teszteredményem, ami negatív

– írta Facebook-oldalára Orbán Balázs. A miniszterhelyettes is jelen volt azon a magánrendezvényen a múlt szombaton, amelynek egyik résztvevőjéről, Hollik Istvánról, a Fidesz kommunikációs igazgatójáról kiderült, hogy koronavírusos.

Orbán Balázs mellett Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter is hatósági karanténba került mivel, a szerdán elvégzett koronavírusteszt eredménye negatív. A hatósági karantén megszüntetésére, a pénteki kormányülésen való részvételre és az azt követő kormányinfó megtartására csak a pénteki második koronavírusteszt negatív eredménye esetén kerülhet sor.

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Varga Judit igazságügyi miniszter ugyancsak karanténba vonult, miután hétfőn kontaktusba került valakivel, akiről azóta kiderült, hogy koronavírusos.

A HVG megkérdezte Havasi Bertalant, a kormányfő szóvivőjét, hogy Orbán Viktor miniszterelnök is karanténba került-e, és ha igen, végeztek-e rajta tesztet.

A miniszterelnök nem érintett az ügyben

– olvasható Havasi válaszában.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.