BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nem volt maszk a kétéves kislányon, leparancsolták a magyar házaspárt a repülőgépről

Az élmény abszolút traumatizáló és nagyon megalázó volt – mondta el az anya.

Egy coloradói anya arról számolt be a Twitteren, hogy családjával együtt letessékelték őket a United Airlines egyik járatáról, mert a kétéves kislányuk nem akart a gépen maszkot viselni – írta a Fox News.

Az élmény abszolút traumatizáló és nagyon megalázó volt

– mondta el az amerikai hírcsatornának Orbán Eliz, akinek a története gyorsan elterjedt a közösségi médiában. Az Index szemléje szerint a magyar származású házaspár arról is beszámolt, hogy a személyzet már a beszálláskor is udvariatlan volt velük, mert a gyereken nem volt maszk.

https://twitter.com/elizfulop/status/1337608659187032066?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1337608659187032066%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.foxnews.com%2Fus%2Fcolorado-mom-kicked-off-plane-2-year-old-mask

A feltöltött videóból jól látszik, hogy

a szülők mindent megpróbáltak, de a kislány nyűgös volt, és nem szerette volna felvenni a maszkot, amit a repülőgép személyzetétől kaptak.

Végül az egyik utaskísérő megkérte őket, hogy szálljanak le a gépről, amit meg is tettek. A légitársaság közleményben reagált az esetre: náluk a dolgozók és az utasok egészsége a legfontosabb, ezért vezették be kötelező jelleggel két év felett a maszkviselést – írta meg az Index.

 

Címlapkép: Twitter/Eliz Orban

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.