BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kigyulladt egy busz, és vonat is balesetezett Magyarországon, mentők a helyszínen

Újabb vonatbaleset történt, de ez már Magyarországon: egy személyautó és egy vonat ütközött össze Egerfarmos határában, a Vasút úti vasúti átjáróban.

Összeütközött egy személyautó és egy vonat Egerfarmos határában, a Vasút úti vasúti átjáróban, írja az Autoszektor.hu. Az eset azt követően történt, hogy egy nappal korábban a Prágából Budapestre tartó Eurocity vonat balesetezett Szlovákiában, a tragédiának már 7 halálos áldozata van.

vonat
baleset
Fotó: Jiri Sejkora

A vonatbalesetnél a füzesabonyi és a mezőkövesdi hivatásos, valamint a mezőtárkányi önkéntes tűzoltók végzik a műszaki mentést. A rajok áramtalanították mindkét járművet, és csökkentették az üzemanyagfolyást, amelyet a mozdony tartályánál észleltek. A szerelvény utasai leszálltak, biztonságban, a váróteremben vannak. 

A helyszínre érkeztek a mentők is.

Van baj máshol is, az M5-ös autópályán, Szeged felé,

Örkény térségében egy busz kigyulladt. 

Az 55-ös kilométernél a Szeged felé a forgalmat megállították, aki teheti az az 5-ös főúton tud kerülni az 53-as kilométernél lévő Örkény/Albertirsa csomópont és a 67-es kilométernél lévő Lajosmizse csomópontok között.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.