BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Vitézy Dávid és Karácsony Gergely végre beszéltek egymással

Vitézy Facebookon írt róla, hogy miről beszéltek telefonon Karácsony Gergellyel. A kiszivárgott hangfelvétel is szóba került.

Először beszélt egymással Karácsony Gergely és Vitézy Dávid a választás óta – erről Vitézy posztolt a Facebook-oldalán. A főpolgármester-jelölt azt írta, hogy az elmúlt napok eseményeit átbeszélték vetélytársával, és megegyeztek abban, hogy az újraszámlálás eredményét tiszteletben tartják.

Vitézy Dávid
Karácsony Gergely
Fotó: AFP

Vitézy és Karácsony között 324 szavazat döntött a június 9-i választáson, az utóbbi javára. Ez alapján Karácsony Gergely kezdhetné meg a következő ötéves ciklust Budapest élén, viszont több gyanús körülmény miatt Vitézy Dávid a szavazatok újraszámlálását kérte, ezt a Nemzeti Választási Bizottság elfogadta. Június 14-én a választáson leadott érvénytelen voksokat számolják meg még egyszer, ezekből több mint 24 ezer volt.

Vitézy Dávid a Facebook-bejegyzésében azt is írta, hogy Karácsony Gergely kiszivárgott hangfelvételéről is beszéltek telefonon. Ezen a hangfelvételen a főpolgármester azt mondja, hogy Vitézyt egy „lapáttal fogja agyonverni”. A jelölt azt írta, hogy Karácsony ezért elnézést kért, amit Vitézy elfogadott.

A főpolgármester-jelölt azt írta, hogy Budapest érdekében összefogásra van szükség, nem széthúzásra.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.