BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Árpád hídi baleset: két áldozatnak is súlyos az állapota

Az Árpád hídi balesetben hárman haltak meg, négyen pedig megsérültek és kórházba kerültek. Utóbbi közül kettőnek súlyos az állapota.

Szerda éjszaka halálos tömegbaleset történt Budapesten. A szerencsétlenségben összesen hárman haltak meg, közülük az egyik elhunyt a vétkes sofőr, négyen pedig kórházba kerültek.

 A friss információk szerint a sérültek közül kettőnek súlyos az állapota / Fotó: Mihádák Zoltán

A Hvg.hu megkeresésére az Országos Mentőszolgálat közölte, hogy 

az Árpád hídon történt esti baleset négy sérültje közül kettőnek súlyos az állapota.

Azt is elárulták, hogy két másik személyt könnyebb sérülésekkel vittek kórházba.

Korábban lapunk megírta, hogy az elkövető ellen már a baleset napján reggel rendőrségi intézkedés történt, miután bejelentés érkezett, hogy zavartan viselkedik. A kiérkező rendőrök kábítószergyanús anyagot találtak nála, ezért előállították. Tesztelték a 43 éves férfit, ami pozitív eredményt hozott, és az illető elismerte, hogy kábítószerezett, valamint a bűncselekmény tényét is.

Miután csak csekély mértékű illegális anyagot találtak nála, az őrizetbe vétel feltételei nem álltak fenn, ezért szabadon engedték. A baleset előtti percekben ellopott egy taxit, és aznap este megtörtént a tragédia.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.