BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szárnyal a forint - most vegyen eurót!

Bár a tegnapi csúcshoz képest kismértékben gyengült, csütörtök kora reggel még mindig nagyon erős a forint a nagy külföldi devizákkal szemben.

Csütörtök este történelmi csúcson volt a forint az euróval szemben: záráskor 234,85 forintot kértek a devizakereskedők a közös pénzért. (Hat óra körül ugyanakkor 234,65 forinton is volt jegyzés, ami öt és fél éves csúcsot jelent az árfolyamban.)

Ma kora reggel ugyan valamivel visszaerősödött a hazai fizetőeszköz, még mindig jócskán 236 alatt van: reggel 7 óra után pár perccel 235,02 forintot kellett adni egy euróért.

Erős a magyar valuta a dollárral szemben is: a tegnap esti záró 149,545-ös árhoz képest ma reggel még kevesebbe: 149,530 forintba kerül egy dollár.

A svájci frankkal szemben is alig van változás a tegnap esti árfolyamhoz képest, igaz az alpesi valuta ma reggel többe került: 145,803 forintba, szemben az esti 145,713-hoz.

A japán jen – forint árfolyam nem változott csütörtök este óta: akkor is, és ma kora reggel is 1,401 forintba kerül az ázsiai fizetőeszköz.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.