BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kis mínuszban zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde elsőszámú indexe 153 ponttal a 12 682-es szintig süllyedt a mai kereskedés alatt, ennek köszönhetően 1,2 százalékos eséssel zárt a BUX.

A vezető papírok közül a legnagyobbat - hajszál híján - az OTP papírjai bukták. A bank részvényei 1,38 százalékkal alacsonyabb árfolyamon zártak, mint tegnap, a papírért 3 130 forintot fizettek.Szintén nagyot estek a Magyar Telekom részvényei, 1,37 százalékos mínuszt követően 575 forinton zártak. A Richter papírjai sem tudtak erősödni a nap folyamán, 28 100 forintot adtak darabjáért a nap végén, ez 1,03 százalékos esést jelent. Legkevésbé a MOL részvényei vesztettek értékükből, záráskor 9 950 forinton kötötték meg az utolsó ügyletet, ami nem egészen egy százalékos csúszást jelent.

A mai napon 8,7 milliárd forint értékben kötöttek üzletet a pesti parketten, ami nagyon szerény összegnek számít a 2008-as napi átlagforgalomhoz viszonyítva.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.