BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Javított, de még mínuszban a BUX

A Budapesti Értéktőzsde elsőszámú indexe 1 órakor 1,49 százalékos mínuszban állt a hétfői zárószinthez képest, a kereskedés hátralévő szakaszának 11946 pontról fut neki a BUX.

A vezető papírok közül mostanra egyedül a Richter árfolyama képes felmutatni tegnaphoz képest javítást: a gyógyszergyártó cég papírjai 0,39 százalékkal 28 ezer forintig drágultak.

Az OTP, a Mol, és az Mtelekom árfolyama ugyanakkor esett. A bankpapír 2,39, az olajipari cég részvénye pedig 3,42 százalékkal ér kevesebbet jelenleg, mint tegnap piaczáráskor. Az Mtelekom árfolyama minimális mértékben, 573 forintig esett vissza. A legnagyobb forgalmat természetesen a bankpapírral bonyolítottták le a befektetők, már 4,3 milliárd forint értékben kötöttek ügyleteket az OTP-vel, miközben a parkett összforgalma a 7,5 milliárdot sem éri el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.