BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A BUX elérte a tetőpontot?

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 27,92 pontos csökkenéssel, 21.602,75 ponton nyitott szerdán. A keddi záró értékéhez képest 0,13 százalékkal gyengült.

Minimális ármozgásokra számítanak szerdán a Budapesti Értéktőzsdén az MTI által megkérdezett piaci szakértők.  

Balásy Zsolt, a Concorde Értékpapír Zrt. elemzője szerint nap közben megjelenő hírek közül az amerikai munkaerő-piaci adat hozhat irányt délután.

Az elemző felhívta a figyelmet, hogy a BUX ismét elérte annak a sávnak a tetejét, ahonnan az utóbbi fél évben nem tudott kitörni, és innen nagyobb az esélye a lefelé fordulásnak.

Varjú Péter, az Erste Befektetési Zrt. üzletkötője szintén azt emelte ki, hogy ellenállási szinteket értek el az árfolyamok, és nem látszik erő az emelkedés folytatódására, inkább várakozás érződik a piacokon. A kereskedő szerdán unalmas kereskedésre, minimális ármozgásokra számít.

A BUX 81,34 pontos, 0,38 százalékos emelkedéssel, 21.630,67 ponton zárt kedden.

Friss deviza- és részvénypiaci adatok itt

MTI Eco-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.