BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kapaszkodik a BUX és a forint

A forint gyengült a vezető devizákkal szemben a FED ülése után, de stabilizálódott az árfolyam. A BUX is esett, az OTP 5000 forintnál is olcsóbb volt, de folyamatosan kapaszkodik vissza.

A reggeli nagy esést követően kezd talpra állni a BUX, de még mindig 1 százalék körüli mínuszban tartózkodik. A BUX jelenleg 22314,9 ponton áll.

Az OTP nyitás után benézett az 5000 forintos szint alá, azóta stabilizálódott az árfolyam, jelenleg 5075 forintba kerül a részvény. A MOL 20150 forint, 1,46 százalékos mínuszban tartózkodik. Az MTelekom 1,36 százalékot veszített, 661 forintra gyengült, a Richter 45950 forint, a vezető részvények közül a legkisebb mínuszban tartózkodik.

A friss piaci adatokat itt megtekintheti!

A forint tegnap este elkezdett gyengülni a FED kamatdöntése után, reggel folytatódott a gyengülés, azóta stabilizálódott a forint árfolyama.

A forint reggel átlépte a 204-es szintet a frankkal szemben, nem gyengült tovább, jelenleg 204,23 forintba kerül az alpesi deviza, az euró ára 281,12 forint, a dollárral szemben esett a legtöbbet a magyar fizetőeszköz, 215,24 forintot kell adni a zöldhasúért a bankközi devizapiacon.

Az EUR/USD árfolyam 1,306.

A forint pillanatnyi árfolyamát itt megtekintheti!

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.