BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Egekben az OTP, zuhan a MOL

Jó hangulat uralkodik a nemzetközi piacokon, a BUX követi a trendet. A lengyel WIG20 1,31 százalékot, a német DAX index 1,59 százalékot erősödött szerda délutánra.

A Budapesti Értéktőzsde indexe a BUX a piacokon uralkodó jó hangulatban 0,67 százalékot erősödött, így 23 562,37 ponton állt két óra után a tőzsdeindex.

A friss tőzsdei és devizapiaci adatokat itt megtekintheti!

A Mol és az MTelekom piacán a bizonytalanság uralkodik, a vevők a kormányjövő évi adóterveire vár, remélve, hogy a társaságokra nem vetnek ki különadót. A Mol-papírok 0,45 százalékot estek délutánra, így a társaság részvényeit 20 900 forinton jegyzik. Az MTelekom részvényeinek árfolyama jelentősebb 1,07 százalékot esést értek el, így 643 forinton kereskednek a papírokkal.

Az OTP újabb szárnyalásnak indult, délutánra 1,53 százalék pluszba értek a részvények, melyek így 5 615 forinton állnak. A Richter is hasonlóan nagy 1,4 százalékos emelkedést ért el, így a részvények 48 000 forinton állnak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.