BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Közzéteszi a május végén zárult negyedévére vonatkozó gyorsjelentését a Monsanto. Az agrárcég 4,49 milliárd dolláros bevételt érhetett el az időszakban, egy részvényre jutó eredménye pedig 2,4 dollár lehetett.

Indul az európai állam- és kormányfők találkozójának második napja Brüsszelben, már a britek nélkül, csupán 27 tagország részvételével. Az informális találkozón a Brexit következményeit tekintik át.

Németországban közzéteszik a júniusi előzetes fogyasztói árindexet. A májusi 0,1 százalékos éves drágulás 0,4 százalékra gyorsulhatott a várakozások szerint, míg havi szinten 0,2 százalékkal emelkedhettek az árak.

Az Egyesült Államokban a személyes jövedelmek és kiadások májusi statisztikáit közlik. A várakozások szerint a fogyasztás havi emelkedése 0,4 százalékra lassulhatott az áprilisi 1 százalékról.

Az USA Energetikai Információs Hivatala a nyersolajtartalékok heti változásáról jelent. Legutóbb 0,9 millió hordós csökkenésről számoltak be, amivel 530,6 millió hordóra apadt a tartalékok szintje.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.