BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az Egyesült Államokban közlik a tartós fogyasztási cikkek májusi rendelésállományának adatait. Az áprilisi havi 3,4 százalékos emelkedés utána a piacon most 0,7 százalékos csökkenésre számítanak.

Nagy-Britanniában a hajnali órákban megjelennek a csütörtökön tartott Brexit-népszavazás első eredményei. Amennyiben nem szoros a verseny az igenek és a nemek között, már 4-5 órakor eldőlhet a kilépés kérdése.

Németországban az Ifo gazdasági hangulatindex júniusi értékét közlik. A befektetői véleményeket tükröző ZEW index óriásit ugrott a hónapban, így valószínűsíthető, hogy az Ifo mutató is javulást mutat.

A Michigani Egyetem fogyasztói bizalmi indexének felülvizsgált júniusi számait is közreadják az USA-ban. Az elemzők arra számítanak, hogy 94,3 pontról 94 pontra ronthatják a felmérés eredményét.

A Moody’s a piaczárást követő esti órákban hirdeti ki több eurózónabeli tagország hitelminősítésének felülvizsgált eredményét, köztük Ausztriáét, Belgiumét, Németországét, Görögországét és Luxemburgét is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.